Musclos a la cervesa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Musclos-1/2got de vi blanc-2gots de cervesa-1ceba petita-1cullerada de julivert picat-1cullerada de farina-3cullerades d'oli d'oliva-1cullerada de mantega-Pebre-Sal-
4 racions
Elaboració
Rentem be els musclos i els escorrem. Piquem la ceba ben fina. Calentem oli en una cassola i sofregim la ceba nomes per que quedi tova i transparent. Afegim la cervesa, salpebrem i deixem coure durant cinc minuts a foc viu amb la cassola tapada. Fet això, afegim els musclos i continuem la cocció fins que siguin tots oberts. Amb una escumadora, retirem els musclos de la cassola i els reservem nomes la clova que conte la carn. Barregem la mantega amb la farina, i ho afegim a la cassola i desfem la mescla a la cassola, després afegim el vi blanc, el julivert picat i els musclos reservats. Fem coure cinc minuts mes i estarà llest.
30min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2442 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.