Crustacis flamejats

Categoria:
EstaciĂł:    
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Tres escamarlans- Un parell de llagostins- Tres gambes- Un pols de sal- Un raig d'oli d'oliva-Un raig de conyac-

2 racions

Utensilis

Una paella i unes pinces de cuina.

ElaboraciĂł

Posem una paella al foc amb oli a escalfar . Un cop calent i tirem les peces de marisc i salem lleugerament , poca cosa ja que el marisc porta prou sal. Li donem unes voltes sense coure massa i aboquem el conyac a sobre les peces i flamegem . Un cop es consumeix l'alcohol retirem de la paella i posem a un plat.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crustacis flamejats

Enllaça aquesta recepta:

1354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!