Crustacis flamejats
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tres escamarlans- Un parell de llagostins- Tres gambes- Un pols de sal- Un raig d'oli d'oliva-Un raig de conyac-
2 racions
Utensilis
Una paella i unes pinces de cuina.
Elaboració
Posem una paella al foc amb oli a escalfar . Un cop calent i tirem les peces de marisc i salem lleugerament , poca cosa ja que el marisc porta prou sal. Li donem unes voltes sense coure massa i aboquem el conyac a sobre les peces i flamegem . Un cop es consumeix l'alcohol retirem de la paella i posem a un plat.
20min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1864 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.