Crustacis flamejats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres escamarlans- Un parell de llagostins- Tres gambes- Un pols de sal- Un raig d'oli d'oliva-Un raig de conyac-

2 racions

Utensilis

Una paella i unes pinces de cuina.

Elaboració

Posem una paella al foc amb oli a escalfar . Un cop calent i tirem les peces de marisc i salem lleugerament , poca cosa ja que el marisc porta prou sal. Li donem unes voltes sense coure massa i aboquem el conyac a sobre les peces i flamegem . Un cop es consumeix l'alcohol retirem de la paella i posem a un plat.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3720 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: