Suquet de rap
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes cues de rap-Aigua-Sal-Oli d'oliva- Patates noves-Un parell de tomates ben madurs-
- Per el fumet: Els caps dels raps-Una ceba-Una branca d'api-
- Per la picada: El fetge dels raps-Ametlles torrades-Una mica de farina-Unes llesques de pa-
4 racions
Utensilis
Una cassola de ferr colat,un morter i una cullera de fusta.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb oli a escalfar. Mentrestant pelem uns grans d'all i els posem a la cassola, fins que vinguin ben rossos. Els retirem de la cassola i els posem al morter. Posem a la cassola les llesques de pa a fregir fins que siguin ben rosses també i les posem al morter també. Seguidament i fregim ben fregits i cruixents els fetges dels raps, i posem al morter també. En una olla fem el fumet amb els caps de rap,una ceba pelada i una branca d'api.Un cop tinguem la picada feta i el fumet el mantenim ben calent al foc, posem a la cassola la tomata feta puré i l sofregim ben concentrat. Pelem les patates i les tallem ,(amb el sistema conegut pels suquets, o sigui les patates esberlades, començant el tall i trencant al mateix temps, és molt important això ja que tallades així agafen mes el suc).Posem les patates a la cassola i donem unes voltes, afegim el fumet fins a cobrir lleugerament les patates i donem uns cinc minuts de cocció, Després afegim el peix i sacsegem la cassola i tapem a foc ben viu. Passats uns minuts afegim la picada d'esmaixada amb una mica de suc de la cocció, i sacsegem la cassola. Deixem uns minuts de cocció i servim ben calent amb la cassola i força pa.
Etiquetes: Peix Suquets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9041 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.