Anxoves marinades
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo d'anxova fresca- Una llimona- Un bon oli d'oliva- Sal - Pebre vermell- Pebre negre- Unes branques de cigolet-
4 racions
Utensilis
Un bol, un ganivet de cuina i una plata per servir.
Elaboració
Netegem l'anxova de cap i tripa i la separem en filets. La posem en un bol a marinar amb els ingredients de la recepte, menys el cigolet , un mínim de tres hores o un màxim de cinc hores, dins la nevera. Un cop passat aquest temps la podem treure de la nevera , la colem i la posem en una plata i l'amanim amb una barreja que prepararem amb oli d'oliva , una mica de suc de llimona i el cigolet ben picat. A partir d'aquí estarà a punt de menjar.
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3502 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.