Anxoves marinades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo d'anxova fresca- Una llimona- Un bon oli d'oliva- Sal - Pebre vermell- Pebre negre- Unes branques de cigolet-

4 racions

Utensilis

Un bol, un ganivet de cuina i una plata per servir.

Elaboració

Netegem l'anxova de cap i tripa i la separem en filets. La posem en un bol a marinar amb els ingredients de la recepte, menys el cigolet , un mínim de tres hores o un màxim de cinc hores, dins la nevera. Un cop passat aquest temps la podem treure de la nevera , la colem i la posem en una plata i l'amanim amb una barreja que prepararem amb oli d'oliva , una mica de suc de llimona i el cigolet ben picat. A partir d'aquí estarà a punt de menjar.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Rosmi diu:
M'agradaria que me expliquessis lo que es cigolet, se mes o menys que es una herba.
Jordi Bosch Negre diu:
Hola Rosmi , mira al meu entendre , crec que el ciglet , és el que en castellà diriem cebollino, com tu dius, una herba , que ben picada és bona per amanir alguns aliments.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!