Sarsuela de rap

Categoria:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 8 talls de rap, 1/2 kg de cloĂŻses, 1/2kg de anelles de calamar, 8 gambes, 1/4 de litre de caldo de peix.
  • Oli, sal, ceba, tomĂ quet,all i julivert, pebre vermell dolç, farina ,vi blanc.

4 racions

ElaboraciĂł

Obrir les cloĂŻses al vapor amb un raig de vĂ­ blanc. En una paella amb oli fregir els talls de rap previament salats i enfarinats, cuan estan cuits posarlos en una cassola, en el mateix oli fregir les anelles de calamar tambĂŠ enfarinades i amb un got de vi blanc. Les gambes tambĂŠ les paso per la paella abans de posarles a la cassola. Apart fer el sofregit amb la ceba, el tomĂ quet i el pebre vermell. Colar el sofregit en un xinĂŠs i posar-ho tot a la cassola. Afegir-hi el caldo , l' all i julivert i que faci xup xup a foc lent mes o menys 1/4 d' hora. (si el suc es molt clar afegir una mica de farina) i rectificar de sal.

Notes

Es pot afegir escamarlans, musclos o lluç.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sarsuela de rap

Enllaça aquesta recepta:

3587 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!