Sarsuela de rap
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 talls de rap, 1/2 kg de cloïses, 1/2kg de anelles de calamar, 8 gambes, 1/4 de litre de caldo de peix.
- Oli, sal, ceba, tomàquet,all i julivert, pebre vermell dolç, farina ,vi blanc.
4 racions
Elaboració
Obrir les cloïses al vapor amb un raig de ví blanc. En una paella amb oli fregir els talls de rap previament salats i enfarinats, cuan estan cuits posarlos en una cassola, en el mateix oli fregir les anelles de calamar també enfarinades i amb un got de vi blanc. Les gambes també les paso per la paella abans de posarles a la cassola. Apart fer el sofregit amb la ceba, el tomàquet i el pebre vermell. Colar el sofregit en un xinés i posar-ho tot a la cassola. Afegir-hi el caldo , l' all i julivert i que faci xup xup a foc lent mes o menys 1/4 d' hora. (si el suc es molt clar afegir una mica de farina) i rectificar de sal.
Notes
Es pot afegir escamarlans, musclos o lluç.
Etiquetes:
Sarsuela
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4730 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.