Llom amb ametlles
Ingredients
- 12 talls de llom de dos colors tallats fins
- 100 gr de ametlles crues a trossets.
- Mig got de ví blanc
- Caldo de carn
- 50 gr- tomàquet fregit
- Farina
- Oli d' oliva
- Sal
- Pebre
- Alls i julivert-
4 racions
Elaboració
En una paella o cassola amb oli posar els talls de llom ja salats, empebrats i enfarinats volta i volta. Retirar-los, i amb el mateix oli posar el tomaquet fregit , la farina i el ví blanc, remenar bé , afegir el caldo i els talls de llom amb el seu suc. Coure a foc lent durant uns 10 m. En un morter picar els alls, el julivert i afegir les ametlles i una mica de caldo i afegir-ho a la paella, deixar coure tot 10 minuts més.
30min
Notes
Es pot afegir a la paella xampinyons o qualsevol bolet de temporada
Etiquetes:
Ametlles Llom
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6221 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
perdona la tardança Fernanda, ha de ser bona igual amb o sense vinagre, jo ni poso cuatre gotes. Una abraçada.
es bó saber-ho, ja ho probaré, gràcies.
ok. merçi.
ha de ser bó ifacil de fer, posa alguna foto per veure com queda! Gracies.
gracies per l' informació !