Ametlles per l'aperitiu
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams d'ametlles crues
- Sal
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Paella per fregir
Elaboració
Agafem les ametlles crues i les escaldem. Quan estan escaldades i pelades les posem amb un drap a eixugar; quan estan eixutes les fregim, quan les traiem de la paella les posarem en un plat amb paper de cuina per que deixin anar tot l'oli.
Mestre estiguin les ametlles encara calentes les hi tirarem un bon grapat de sal i les remenarem per que agafin bé la sal. Estan molt bones i és molt fàcil de fer.
30min
Notes
Es poden guardar uns quants dies en un pot de vidre ben tapades.
Etiquetes: Fruts sec Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3811 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.