Ametlles per l'aperitiu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams d'ametlles crues
  • Sal
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Paella per fregir

Elaboració

Agafem les ametlles crues i les escaldem. Quan estan escaldades i pelades les posem amb un drap a eixugar; quan estan eixutes les fregim, quan les traiem de la paella les posarem en un plat amb paper de cuina per que deixin anar tot l'oli.
Mestre estiguin les ametlles encara calentes les hi tirarem un bon grapat de sal i les remenarem per que agafin bé la sal. Estan molt bones i és molt fàcil de fer.

30min

Notes

Es poden guardar uns quants dies en un pot de vidre ben tapades.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4366 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: