Lluç al forn amb salsa d’ametlles
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Esparreguera
Estació: estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 talls de lluç (fresc o congelat)
- 10 ametlles
- 2 branquillons de julivert
- 2 patates
- 1 ceba
- 3 grans d’all
- 3 llesques petites de pa
- 1 got de txakolí o vi blanc
- Farina
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Peleu les patates, les talleu primetes, les fregiu amb oli d’oliva, mirant que no s’arribin a torrar, i les poseu en una plata que pugui anar al forn.
Per preparar la salsa, fregireu la ceba, tallada prima, i hi afegireu el txakolí o el vi blanc. Quan la ceba serà una mica
morta o estovada, hi afegireu la picada, que fareu amb les tres llesquetes de pa fregides, posades al morter amb les ametlles, els tres grans d’all i el julivert.
Saleu ara els talls de lluç i els enfarinareu i fregireu dos minuts per cada banda, ja fregits, posareu els talls de lluç a la plata del forn sobre
el llit de patates fregides, hi abocareu la salsa per damunt, ho tindreu entre cinc i sis minuts al forn i ja ho podreu portar a taula.
Etiquetes:
Lluç Salsa d’ametlles
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1258 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c