Lluç al forn amb salsa d’ametlles

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Esparreguera
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de lluç (fresc o congelat)
  • 10 ametlles
  • 2 branquillons de julivert
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 3 grans d’all
  • 3 llesques petites de pa
  • 1 got de txakolí o vi blanc
  • Farina
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Peleu les patates, les talleu primetes, les fregiu amb oli d’oliva, mirant que no s’arribin a torrar, i les poseu en una plata que pugui anar al forn.
Per preparar la salsa, fregireu la ceba, tallada prima, i hi afegireu el txakolí o el vi blanc. Quan la ceba serà una mica
morta o estovada, hi afegireu la picada, que fareu amb les tres llesquetes de pa fregides, posades al morter amb les ametlles, els tres grans d’all i el julivert.
Saleu ara els talls de lluç i els enfarinareu i fregireu dos minuts per cada banda, ja fregits, posareu els talls de lluç a la plata del forn sobre
el llit de patates fregides, hi abocareu la salsa per damunt, ho tindreu entre cinc i sis minuts al forn i ja ho podreu portar a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

512 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Antonia Gallego Cortés diu:
Esta receta la hago muy parecida, pero como me gusta hacer algún cambio, algún dia la probare


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!