Lluç al forn amb salsa d’ametlles
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Esparreguera
Estació: estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 talls de lluç (fresc o congelat)
- 10 ametlles
- 2 branquillons de julivert
- 2 patates
- 1 ceba
- 3 grans d’all
- 3 llesques petites de pa
- 1 got de txakolí o vi blanc
- Farina
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Peleu les patates, les talleu primetes, les fregiu amb oli d’oliva, mirant que no s’arribin a torrar, i les poseu en una plata que pugui anar al forn.
Per preparar la salsa, fregireu la ceba, tallada prima, i hi afegireu el txakolí o el vi blanc. Quan la ceba serà una mica
morta o estovada, hi afegireu la picada, que fareu amb les tres llesquetes de pa fregides, posades al morter amb les ametlles, els tres grans d’all i el julivert.
Saleu ara els talls de lluç i els enfarinareu i fregireu dos minuts per cada banda, ja fregits, posareu els talls de lluç a la plata del forn sobre
el llit de patates fregides, hi abocareu la salsa per damunt, ho tindreu entre cinc i sis minuts al forn i ja ho podreu portar a taula.
Etiquetes:
Lluç Salsa d’ametlles
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3722 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.