Sípia ofegada, amb patates, i allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues sípies groses,de quilo, aproximadament
  • Una cabessa d'alls, sense pelar
  • Dues fulles de llorer
  • Sis patates, groses
  • Un morter d'allioli, ben ple, fet amb ou
  • Aigua.

6 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem la sípia, la tallem a trossos mitjanets, i la posem a bullir amb: el llorer, i la cabessa d'alls sencera.
A part, fem un morter d'allioli, i el reservem. Agafem les patates, les pelem, i les casquem, ( no tallades), a trossos regulars.
Quan la sípia és cuita, la retirem, i en el mateix brou de coure la sípia, bullim les patates. Quan són cuites, escorrem tot el suc, afegim la sípia tallada, i el morter d'allioli. Tot seguit, tapem la cassola, i tot donant tombs, ho barregem fora del foc.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula, en una safata fonda, i !! bon profit !!.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3700 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!