SĂ­pia ofegada, amb patates, i allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dues sĂ­pies groses,de quilo, aproximadament
  • Una cabessa d'alls, sense pelar
  • Dues fulles de llorer
  • Sis patates, groses
  • Un morter d'allioli, ben ple, fet amb ou
  • Aigua.

6 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot, netegem la sĂ­pia, la tallem a trossos mitjanets, i la posem a bullir amb: el llorer, i la cabessa d'alls sencera.
A part, fem un morter d'allioli, i el reservem. Agafem les patates, les pelem, i les casquem, ( no tallades), a trossos regulars.
Quan la sĂ­pia ĂŠs cuita, la retirem, i en el mateix brou de coure la sĂ­pia, bullim les patates. Quan sĂłn cuites, escorrem tot el suc, afegim la sĂ­pia tallada, i el morter d'allioli. Tot seguit, tapem la cassola, i tot donant tombs, ho barregem fora del foc.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula, en una safata fonda, i !! bon profit !!.

40min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: SĂ­pia ofegada, amb patates, i allioli

Enllaça aquesta recepta:

3473 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!