Sípia ofegada, amb patates, i allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues sípies groses,de quilo, aproximadament
- Una cabessa d'alls, sense pelar
- Dues fulles de llorer
- Sis patates, groses
- Un morter d'allioli, ben ple, fet amb ou
- Aigua.
6 racions
Elaboració
Primer de tot, netegem la sípia, la tallem a trossos mitjanets, i la posem a bullir amb: el llorer, i la cabessa d'alls sencera.
A part, fem un morter d'allioli, i el reservem. Agafem les patates, les pelem, i les casquem, ( no tallades), a trossos regulars.
Quan la sípia és cuita, la retirem, i en el mateix brou de coure la sípia, bullim les patates. Quan són cuites, escorrem tot el suc, afegim la sípia tallada, i el morter d'allioli. Tot seguit, tapem la cassola, i tot donant tombs, ho barregem fora del foc.
Tot seguit, ja ho podrem servir a taula, en una safata fonda, i !! bon profit !!.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8312 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.