Fideuà amb sípia

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
Estació:        
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Marca per paella (Veure)
  • 600 grams de fideus fregits del nº2
  • Quatre cullerades de picada d'all, oli i julivert (feta amb la batedora elèctrica)
  • Fumet de peix (Veure)
  • Sal
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una paellera per sis comensals
Uns estalvis de vímet

Elaboració

A la paellera sense oli, posarem unes cullerades de marca, els fideus fregits, i la picada. Ho remenem ben remenat, hi afegim fumet de peix, fins arribar a les nanses.
Deixem que cogui uns deu minuts, ho corregim de sal, i ho posem en el forn a 180º, fins que els fideus estiguin cuits.

40min

Notes

Un cop tinguem la fideuà a punt per menjar, jo recomanaria ! no posar-hi allioli ¡


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Fideuà amb sípia

Enllaça aquesta recepta:

2073 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!