Fideuà amb sípia
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Marca per paella
- 600 grams de fideus fregits del nº2
- Quatre cullerades de picada d'all, oli i julivert (feta amb la batedora elèctrica)
- Fumet de peix
- Sal
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una paellera per sis comensals
Uns estalvis de vímet
Elaboració
A la paellera sense oli, posarem unes cullerades de marca, els fideus fregits, i la picada. Ho remenem ben remenat, hi afegim fumet de peix, fins arribar a l'alçada de les nanses.
Deixem que cogui uns deu minuts, ho corregim de sal, i ho posem en el forn a 180º, fins que els fideus estiguin cuits. Apaguem el foc, i ho deixem reposar cinc minuts abans de servir-ho a taula amb la mateixa paella i uns estalvis a sota.
40min
Notes
Un cop tinguem la fideuà a punt per menjar, jo recomanaria ! no posar-hi allioli ¡
Etiquetes:
Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2993 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Vull aprofitar aquesta recepta per felicitar a tots els Jordis i Jordines de receptes.cat, en la diada de Sant Jordi. Moltes...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...