Fumet de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un cap de rap amb fetge
- Una dotzena d'alls pelats
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet
- Unes branques d'api
- Una ceba tallada per la meitat
- Unes pastanagues pelades
- Uns porros nets
- Una cullerada de pebre vermell dolç
- Un raig de vi blanc
- Oli d'oliva
12 racions
Elaboració
En una olla ben gran, fregim els alls amb oli d'oliva. Quan són ben torrats, afegim : el sofregit de tomàquet, el pebre vermell, un raig de vi, totes les verdures i el cap de rap.
Seguidament, omplim l'olla amb aigua fins arribar a cinc dits per arribar a dalt de tot.
Posem l'olla al foc, i quan ja bull, deixem que bulli una hora i mitja, i ja tenim el fumet llest.
Colem el fumet, i reservem el fetge, per quant vulguem fer una sopa de peix.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels fumets de peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4893 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.