Fumet de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un cap de rap amb fetge
- Una dotzena d'alls pelats
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet
- Unes branques d'api
- Una ceba tallada per la meitat
- Unes pastanagues pelades
- Uns porros nets
- Una cullerada de pebre vermell dolç
- Un raig de vi blanc
- Oli d'oliva
12 racions
Elaboració
En una olla ben gran, fregim els alls amb oli d'oliva. Quan són ben torrats, afegim : el sofregit de tomàquet, el pebre vermell, un raig de vi, totes les verdures i el cap de rap.
Seguidament, omplim l'olla amb aigua fins arribar a cinc dits per arribar a dalt de tot.
Posem l'olla al foc, i quan ja bull, deixem que bulli una hora i mitja, i ja tenim el fumet llest.
Colem el fumet, i reservem el fetge, per quant vulguem fer una sopa de peix.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina dels fumets de peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2436 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...