Mousse de Albercocs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250g. de albercocs
  • 60cl. d'aigua
  • La pell i el suc de una llimona
  • 15gr. de iogurt natural
  • 2 cullerades de Grand Marnier
  • 50gr. de sucre moreno
  • 2 clares d'ou
  • Alguns trossets de nous o pell de llimona per decorar

6 racions

Elaboració

Posar els albercocs en un bol i mulla'ls amb aigua i el suc de llimona; deix-als durant tota la nit.
Posau en una cassola, i fes que bulli, després abaixa el foc sense que deixi de bullir durant 20 o 30 minuts. TAPAT
Els albercocs s'han de fer tous. Si es necessari afegirem una mica mes d'aigua. Triturarem tota la barreija asta obtindre una crema llisa, abocau en un bol i deixau refredar.
Afegirem el iogurt, el licor, i el sucre a la crema de albercocs. Muntarem les clares a punt d'aneu i ho afegirem a la crema.
Repartir la crema en 6 copàs petites i deixau refredar a la nevera durant 1 hora abans de servir. Adornarem les copàs amb els trossos d'anou o la pell de llimona.

1h

Notes

Quede molt bonic servit a en unes copàs de vidre com les de la foto.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!