Mousse de Albercocs
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 250g. de albercocs
- 60cl. d'aigua
- La pell i el suc de una llimona
- 15gr. de iogurt natural
- 2 cullerades de Grand Marnier
- 50gr. de sucre moreno
- 2 clares d'ou
- Alguns trossets de nous o pell de llimona per decorar
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Posar els albercocs en un bol i mulla'ls amb aigua i el suc de llimona; deix-als durant tota la nit.
Posau en una cassola, i fes que bulli, després abaixa el foc sense que deixi de bullir durant 20 o 30 minuts. TAPAT
Els albercocs s'han de fer tous. Si es necessari afegirem una mica mes d'aigua. Triturarem tota la barreija asta obtindre una crema llisa, abocau en un bol i deixau refredar.
Afegirem el iogurt, el licor, i el sucre a la crema de albercocs. Muntarem les clares a punt d'aneu i ho afegirem a la crema.
Repartir la crema en 6 copàs petites i deixau refredar a la nevera durant 1 hora abans de servir. Adornarem les copàs amb els trossos d'anou o la pell de llimona.
														
 1h
 1h 
Notes
Quede molt bonic servit a en unes copàs de vidre com les de la foto.
 Etiquetes: 
						Postres frets
 
						Etiquetes: 
						Postres frets  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2635 visites.
 2635 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Altres
 Altres Mousse
 Mousse 
  Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram