Mousse de Albercocs
Categoria:
Postres i dolços
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250g. de albercocs
- 60cl. d'aigua
- La pell i el suc de una llimona
- 15gr. de iogurt natural
- 2 cullerades de Grand Marnier
- 50gr. de sucre moreno
- 2 clares d'ou
- Alguns trossets de nous o pell de llimona per decorar
6 racions
Elaboració
Posar els albercocs en un bol i mulla'ls amb aigua i el suc de llimona; deix-als durant tota la nit.
Posau en una cassola, i fes que bulli, després abaixa el foc sense que deixi de bullir durant 20 o 30 minuts. TAPAT
Els albercocs s'han de fer tous. Si es necessari afegirem una mica mes d'aigua. Triturarem tota la barreija asta obtindre una crema llisa, abocau en un bol i deixau refredar.
Afegirem el iogurt, el licor, i el sucre a la crema de albercocs. Muntarem les clares a punt d'aneu i ho afegirem a la crema.
Repartir la crema en 6 copàs petites i deixau refredar a la nevera durant 1 hora abans de servir. Adornarem les copàs amb els trossos d'anou o la pell de llimona.
1h
Notes
Quede molt bonic servit a en unes copàs de vidre com les de la foto.
Etiquetes: Postres frets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2412 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.