Mousse de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 3/4 Kg. de maduixes
- 150 gr. de sucre
- 8 fulles de gelatina
- 400 gr. de nata muntada
Utensilis
Motlle desmotllable
Elaboració
Es posen les fulles de gelatina en aigua freda fins que creixin i es posin toves.
Es netegen les maduixes i es trituren al minipimer junt amb el sucre. Posar una part d'aquesta barreja en un caçó al foc junt amb la gelatina i remenar fins que es desfaci. Posar-ho amb la resta de maduixes i remenar. Finalment afegir la nata muntada amb moviments envoltents (no remenant)
Abocar en un motlle desmuntable i deixar a la nevera fins que és pres.
Treure del motlle i decorar amb nata i maduixes senceres, partides, a rodanxes...com vulgueu
30min
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1780 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...