Mousse de maduixes

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 3/4 Kg. de maduixes
  • 150 gr. de sucre
  • 8 fulles de gelatina
  • 400 gr. de nata muntada

Utensilis

Motlle desmotllable

ElaboraciĂł

Es posen les fulles de gelatina en aigua freda fins que creixin i es posin toves.
Es netegen les maduixes i es trituren al minipimer junt amb el sucre. Posar una part d'aquesta barreja en un caçó al foc junt amb la gelatina i remenar fins que es desfaci. Posar-ho amb la resta de maduixes i remenar. Finalment afegir la nata muntada amb moviments envoltents (no remenant)
Abocar en un motlle desmuntable i deixar a la nevera fins que ĂŠs pres.
Treure del motlle i decorar amb nata i maduixes senceres, partides, a rodanxes...com vulgueu

30min

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Mousse de maduixes

Enllaça aquesta recepta:

1432 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!