Mousse de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 3/4 Kg. de maduixes
- 150 gr. de sucre
- 8 fulles de gelatina
- 400 gr. de nata muntada
Utensilis
Motlle desmotllable
Elaboració
Es posen les fulles de gelatina en aigua freda fins que creixin i es posin toves.
Es netegen les maduixes i es trituren al minipimer junt amb el sucre. Posar una part d'aquesta barreja en un caçó al foc junt amb la gelatina i remenar fins que es desfaci. Posar-ho amb la resta de maduixes i remenar. Finalment afegir la nata muntada amb moviments envoltents (no remenant)
Abocar en un motlle desmuntable i deixar a la nevera fins que és pres.
Treure del motlle i decorar amb nata i maduixes senceres, partides, a rodanxes...com vulgueu
30min
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2917 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.