Coca de vidre
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una base de pizza
- Oli d'oliva
- Sucre
- Anís dolç
- Un grapadet de pinyons
4 racions
Utensilis
Pincell de cuina per repartir bè l'oli d'oliva per tota la masa.
Elaboració
1. Es treballa la masa de pizza una estona i es divideix en quatre parts iguals.
2. Amb un corró s’estira bé la massa fins que quedi ben fina (com més fina la fem, més cruixent quedarà).
Es farà amb les quatre porcions.
3. Amb un pinzell de cuina repartim una bona capa d’oli d’oliva per tota la superfície.
4. Posarem bastant sucre per sobre de les coques i afegirem uns quants pinyons.
5. Les introduïm al forn ja calent a 180º durant uns 10-15 minuts. Fins que siguin ben daurades.
6. Un cop cuites, les traiem del forn i posem per sobre un bon rajolí d’anís dolç.
7. Es deixen refredar a una reixeta i un cop fredes estan llestes per servir.
20min
Notes
Hem de deixar refredar les coques.Si les servim calentes no estaràn cruixents.
Etiquetes: Coca dolça Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
19015 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.