Llaçets de pasta de full

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Sucre de canya (moreno)

8 racions

Utensilis

Corró o ampolla per estirar la pasta de full

Elaboració

Posarem al marbre una bona capa de sucre de canya, posarem a sobre la pasta de full i a sobre d'aquesta afegirem una altre capa de sucre.
Amb el corró estirem una mica la pasta de full fent una mica de força i així també farem que s'adhereixi bé el sure.
Amb un ganivet tallarem tires d'uns 2cm x 8cm (més o menys).
Cada tira l'haurem de girar de forma que faci el dibuix d'un llaç.
Enfornem amb el forn preescafat a uns 200º fins que estiguin ben daurats.
Els traiem del forn i deixem refredar a una reixeta.

20min

Notes

A l'ora d'enfornar hem de possar els llaçets ben separats ja que aquesta pasta puja bastant.
També posarem a la safata paper de forn per que no s'ens enganxin.


Recepta de cuina de Llaçets de pasta de full

Nnnyyyyaammm!!!
per Núria Valls

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!