
Pa fàcil a casa
Una manera molt senzilla de fer pa a casa.
Ingredients
- 500gr. de farina
- 5gr. de llevat
- 300gr. d'aigua
- 10gr. sal
Elaboració
Barregem en un bol la farina, el llevat, l'aigua i la sal. Fins que el llevat i la farina i la sal s'hagi barrejat totalment amb l'aigua.
Tapem el bol amb un drap i ho deixem a la nevera fins l'endemà.
L'endemà tallem la massa en la forma de pa o barra que vulguem. I deixem a temperatura ambient fins que el volum de la massa es dupliqui (hora o hora i mitja).
Un cop hagi doblat el volum, li fem uns talls a sobre per facilitar la cocció.
Pre-escalfem el forn a 220º.
Pintem la peça de pa per sobre amb una mica d'oli per donar-li un aspecte dauradet.
I el posem al forn uns 20 minuts.
3h 30min
Notes
Si us agrada podem tirar-hi una mica de farina crua per sobre una mica abans de treure'l.
Vigileu els temps de cocció perquè cada forn es un món.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1543 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fantàstica recepta Àlex. Això es fa en un tres i no res... I te una mescla de gustos impressionant!
M'agrada que t'agradi Beppa.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...