Pa fàcil a casa

Una manera molt senzilla de fer pa a casa.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 500gr. de farina
  • 5gr. de llevat
  • 300gr. d'aigua
  • 10gr. sal

Elaboració

Barregem en un bol la farina, el llevat, l'aigua i la sal. Fins que el llevat i la farina i la sal s'hagi barrejat totalment amb l'aigua.
Tapem el bol amb un drap i ho deixem a la nevera fins l'endemà.
L'endemà tallem la massa en la forma de pa o barra que vulguem. I deixem a temperatura ambient fins que el volum de la massa es dupliqui (hora o hora i mitja).
Un cop hagi doblat el volum, li fem uns talls a sobre per facilitar la cocció.
Pre-escalfem el forn a 220º.
Pintem la peça de pa per sobre amb una mica d'oli per donar-li un aspecte dauradet.
I el posem al forn uns 20 minuts.

3h 30min

Notes

Si us agrada podem tirar-hi una mica de farina crua per sobre una mica abans de treure'l.

Vigileu els temps de cocció perquè cada forn es un món.


Recepta de cuina de Pa fàcil a casa

Pa rodó fet al forn de casa.
per Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

757 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Sara Redón diu:
Perfecte per fer estos dies de confinament. El provaré de fer.
Josuè O'Donell diu:
És molt fàcil de fer Sara,

Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta.

El secret només es conèixer el temps per cada forn.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!