Pastis de Xocolata i ametlla fàcil

Ingredients

  • Un tetrabrik de xocolata a la tassa d'1 litre
  • Cinc ous
  • 100 gr de farina de pa de pessic (bizcocho)
  • Llevat (uns 7gr)
  • 75gr de sucre
  • Una bosseta d'ametlla a trossets de 125gr. més o menys
  • Un motlle de 28 cm. untat de 15gr. de mantega fosa

12 racions

Utensilis

Motlle rodó de 28 cm.
A mes petit mes gruixut.

Elaboració

Encén el forn a 180* a dalt i a baix.
Posa el paper vegetal en el motlle amb la mantega fosa.
En un bol posa la xocolata a la tassa, els ous, la farina, el llevat i el sucre, dóna-li vida al minipimer i posa la barreja al motlle.
Automàticament distribueix l'ametlla per sobre i posa-ho al forn a 180º 30m., però una fila mes avall del mig.
Un cop passats els 30 minuts. veuràs que queda tou, no et preocupis, quan es refredi quedarà més compacte.
Un cop fred conserve-ho a la nevera.

45min

Notes

Si t'agraden molt els pastissos de xocolata però no t'agrada passar molt de temps a la cuina prova de fer aquest que et pot servir per a un aniversari. Ràpid i bo.
Fes-ho un dia abans.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4321 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: