Mousse de xocolata amb clares d'ou
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Típica de: França
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 clares d'ou
- 120gr xocolata fondant
- 60gr de mantega
- 60gr de sucre
- Polsim de sal
4 racions
Elaboració
Separa les clares del rovell, en aquest postre utilitzarem només les clares. Agafa les barilles del minipimer i munta-les amb el sucre, a temperatura ambient per què fresques de la nevera costa més de muntar, i reserva-ho.
Ara en un cassó i el foc al super mínim, posa la xocolata, la mantega i un polsim de sal. Controla que no s'enganxi remenant suaument amb una cullera.
Quan quedi com una crema posa les clares i remena amb cura fins que desaparegui la clara.
Ara posa-ho en flameres i quan es refredi ho tapes amb un trosset d'alumini i ho deixes a la nevera mínim mitja hora.
15min
Notes
Fes un esforç i espera com a mínim mitja hora que refredi la mousse de xocolata abans de menjar-ho
Amb els rovells d'ou pots fer una crema catalana.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2707 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.