Trufes de xocolata

Ingredients

  • 1 rajola de xocolata sense llet
  • 1 rovell d'ou
  • 100 grs de sucre
  • 100 grs d'ametlla rallada(crua)
  • 100 grs de mantega
  • 1 copeta de conyac
  • 100 grs de cuquets de xocolata

6 racions

Elaboració

Es desfà la xocolata i la mantega al bany maria.
Quan es fred es barreigen tots els ingredients.Es ben remena.
Es pose la pasta a la nevera i quan està freda es fan boletes i es rebossen amb els cuquets de xocolata
Quan estan fetes s'han de guardar a la nevera o al congelador.

30min

Notes

Es poden servir posades dins en motlles de papers per a trufes


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Dolça diu:
Veig que tu també les congeles!!! Així sempre les tens a punt.
M'agrada aquesta recepta. Gràcies.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!