Rostes de Sta. Teresa

Ingredients

  • Una barreta de pa primeta. 1/2 litre de llet, sucre, sal, oli d'oliva, dos ous i canyella.

4 racions

Utensilis

Paella, bol gran i safata bonica per servir.

Elaboració

Tallarem el pa a llesquetes primes, posarem en un bol gran la llet, una mica de sal i la canyella.
Mullarem les llesquetes en aquesta mescla, i les deixarem que s'empapin bé. Deixarem després que deixin anar la llet sobrant, i les agafarem amb compte que no es trenquin.
Batem els ous sencers en un plat.
Posarem al foc una paella amb oli i quan és calent, hi anirem tirant les llesques, sucant-les abans a l'ou degudament batut, i anant fregint fins que estiguin rosses.
Les posarem en una safata, tirarem el sucre per sobre, i ja les podem servir.

30min

Notes

Pot acompanyar-se duna copeta de vi ranci, moscatell o cava brut.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8045 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: