Petxines al vermut

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una ceba de Figueres
  • Un raget d'oli verge
  • Un tomacó madur
  • Una tassa de vermut negre del país
  • Un kilo de cloïsses
  • Una culleradeta de sucre negre

4 racions

Elaboració

Netejarem les cloïsses en aigua abundant i reservarem.
Posarem en una cassola l'oli i quan estigui calent hi afegim la ceba tallada ben petita i la sofregirem lentament.
Quan comenci a agafar color, hi afegirem el tomàquet ratllat i la cullerada de sucre.
Deixem una mica més i després, hi afegirem el vermut, i finalment les cloïsses, esperant que es vagin obrint.
I llestos, a punt de posar a taula.

30min

Notes

Servir-ho en una safata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Frederic Perez Capo diu:
Ja estic olorant el plat

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: