Petxines al vermut
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una ceba de Figueres
- Un raget d'oli verge
- Un tomacó madur
- Una tassa de vermut negre del país
- Un kilo de cloïsses
- Una culleradeta de sucre negre
4 racions
Elaboració
Netejarem les cloïsses en aigua abundant i reservarem.
Posarem en una cassola l'oli i quan estigui calent hi afegim la ceba tallada ben petita i la sofregirem lentament.
Quan comenci a agafar color, hi afegirem el tomàquet ratllat i la cullerada de sucre.
Deixem una mica més i després, hi afegirem el vermut, i finalment les cloïsses, esperant que es vagin obrint.
I llestos, a punt de posar a taula.
30min
Notes
Servir-ho en una safata
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1385 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.