Petxines al vermut

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una ceba de Figueres
  • Un raget d'oli verge
  • Un tomacó madur
  • Una tassa de vermut negre del país
  • Un kilo de cloïsses
  • Una culleradeta de sucre negre

4 racions

Elaboració

Netejarem les cloïsses en aigua abundant i reservarem.
Posarem en una cassola l'oli i quan estigui calent hi afegim la ceba tallada ben petita i la sofregirem lentament.
Quan comenci a agafar color, hi afegirem el tomàquet ratllat i la cullerada de sucre.
Deixem una mica més i després, hi afegirem el vermut, i finalment les cloïsses, esperant que es vagin obrint.
I llestos, a punt de posar a taula.

30min

Notes

Servir-ho en una safata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1385 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Frederic Perez Capo diu:
Ja estic olorant el plat

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: