Amanida de figues

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Una bossa d'amanida mixta.
  • Uns retalls de pernil salat.
  • Uns daus de formatge fresc.
  • 16 figues si és possible que siguin de coll de dama, o similars.
  • Sal, vinagre i oli.

4 racions

Utensilis

Quatre plats bonics.

Elaboració

Posarem en cada plat una mica d'amanida mixta.
Per sobre, hi afegirem els retalls de pernil salat, el formatge fresc, i les figues tallades per la meitat.
Ho amanirem amb oli, sal i vinagre a gust.

15min

Notes

Aquesta recepta la vaig descobrir a un restaurant que es diu La Paz, de Banyoles.
Crec que és interessant la seva presentació, i també per donar a conèixer un lloc al qual s'hi està molt bé.
Si us hi agrada, també hi podeu afegir uns granets de magrana.


Recepta de cuina de Amanida de figues
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: