Amanida de bajoques fines
						
						
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Bajoques fines
- cogombrets en vinagre
- ceba tendra
- olives sense pinyol
- 1 ou dur
- sal
- oli
- vinagre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Bullim les bajoques, en aigua amb sal, i les deixem refredar.
A part tallem petitets la resta d'ingredients que barrejarem amb les bajoques fredes.
Si volem, la ceba tendra la podem deixar un parell d'hores amb aigua i vinagre perquè no piqui gens.
En el moment de servir-ho amanir-ho amb sal, oli i vinagre.
														
 30min
  30min 
Notes
Bajoques, altrament conegudes com mongetes verdes!
 Etiquetes: 
						Verdures
 
						Etiquetes: 
						Verdures  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3778 visites.
 3778 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram