Préssecs al vi del Montsant
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 6 préssecs
- Mig litre de vi DOMontsant
- Mig litre d'aigua
- 100g de sucre
- 1 canó de canyella
- la pell d'un quart de llimona
6 racions
Elaboració
Barregem el vi amb l'aigua, hi posem el sucre, la canyella i la pell de la llimona i ho posem al foc.
Quan s'hagi reduït a la meitat hi afegim els préssecs, pelats i tallats a trossos grossos.
Ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts.
Els posem en un recipient de vidre i els deixem a la nevera . Ens poden durar fins a una setmana.
30min
Notes
Els servirem ben freds i amb una mica del suc pel costat.
Etiquetes:
Fruita Postres Pressecs vi Vi
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2783 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????