Préssecs al vi del Montsant

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 préssecs
  • Mig litre de vi DOMontsant
  • Mig litre d'aigua
  • 100g de sucre
  • 1 canó de canyella
  • la pell d'un quart de llimona

6 racions

Elaboració

Barregem el vi amb l'aigua, hi posem el sucre, la canyella i la pell de la llimona i ho posem al foc.
Quan s'hagi reduït a la meitat hi afegim els préssecs, pelats i tallats a trossos grossos.
Ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts.
Els posem en un recipient de vidre i els deixem a la nevera . Ens poden durar fins a una setmana.

30min

Notes

Els servirem ben freds i amb una mica del suc pel costat.

Per


Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5029 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Albert Vilas diu:
M'encanten !
Dolça diu:
Són bons, moooolt bons!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: