Préssecs al vi del Montsant
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 6 préssecs
- Mig litre de vi DOMontsant
- Mig litre d'aigua
- 100g de sucre
- 1 canó de canyella
- la pell d'un quart de llimona
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Barregem el vi amb l'aigua, hi posem el sucre, la canyella i la pell de la llimona i ho  posem al foc.
Quan s'hagi reduït a la meitat hi afegim els préssecs, pelats i tallats a trossos grossos.
Ho deixem coure a foc lent uns 10 minuts.
Els posem en un recipient de vidre i els deixem a la nevera . Ens poden durar fins a una setmana.
														
 30min
  30min 
Notes
Els servirem ben freds i amb una mica del suc pel costat.
 Etiquetes: 
						Fruita  Postres  Vi  Pressecs vi
 
						Etiquetes: 
						Fruita  Postres  Vi  Pressecs vi  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5263 visites.
 5263 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram