Crema d'espàrrecs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un parell de manats d'espàrrecs verds
  • Un porro
  • Una patata mitjaneta

4 racions

Utensilis

Una bona batedora o la TMX.

Elaboració

Talladet ben petit el porro es posa a sofregir.
Quan el tenim blanquet hi afegim els espàrrecs (si prenem la precaució de tallar-los petits quan es trituren no fan fils i ens estalviem el colador xinés) i els fem sofregir una mica.
Hi afegim la patata i ho cobrim de caldo ( de pollastre o vegetal) o d'aigua, i ho deixem bullir uns 20 minuts.
Rectifiquem de sal.
Ben passat per la batedora per aconseguir una crema ben fina i ja tenim el primer plat a punt.

Notes

Per acompanyar he fets unes xips de patata, al forn, amb això he aconseguit un plat molt sa, sense cap tipus de greix.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13387 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: