Pasta "al gust" d'all
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						
						
						
						
													Dificultat: Inexperts
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- pasta
- un bon oli d'oliva
- un parell de dents d'all
- una punteta de bitxo (si es vol)
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Bullim la pasta, en abundant aigua amb sal, i la deixem refredar.
En una paella posem un raig d'un bon oli d'oliva i hi posem els alls i el bitxo i ho deixem a foc ben baixet fins que s'hagin enrossit. 
Treiem la punteta de bitxo.
Posem la pasta a la paella i ho remenem bé, damunt el foc, un parell de minuts i ja ho tenim a punt de menjar.
														
 30min
  30min 
Notes
Una manera ràpida de fer un plat de pasta, queda molt gustosa i una miqueta "diferent".
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2353 visites.
 2353 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres 
  
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram