Tatin de poma

Ingredients

  • 5 pomes
  • 50 gr. de mantega
  • 150 gr. de sucre
  • 1 pessic de vainilla en pols
  • 1 base de massa brisa o de full

Elaboració

-Posar la mantega i el sucre en una paella que pugui anar al forn.
-Caramel·litzar fins que agafi un color daurat.
-Col·locar dins la paella la poma tallada a grills ben apretats, la vainilla en pols i deixar-ho coure uns 15 minuts.
-Deixar refredar una mica i redistribuir la poma de forma que no quedin forats.
-Tallar un cercle de pasta de full uns 3 cm més gran que el diàmetre de la paella. Posar-la sobre la poma i punxar-la per evitar que pugi.
-Coure 25 minuts al forn a 180º, fins que quedi daurat.
-Deixar refredar 5 minuts i desemmotllar capgirant la paella.
-Servir tebi acompanyat de nata líquida mig muntada.
*Encara que us quedi una mica "desmanegada", no patiu...serà bona igual ;)

1h

Notes

Aquesta recepta ens l'ha explicat la Gemma Clofent (del blog "La cuina de casa"). Podeu recuperar les explicacions ben detallades al següent link http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5676_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Recepta de cuina de Tatin de poma

Tatin de poma
per Amb molt de gust

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4008 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!