Patates farcides d'espinacs
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Patates de mida mitjana per bullir-les amb pell (he fet servir patates de Prades)
- 1 ceba mitjana
- 250g d'espinacs congelats
- 100cc de llet
- Una cullerada grossa de formatge d'untar (tipus Philadelphia)
- Formatge ratllat
- Oli i sal.
Elaboració
Bullim les patates i les deixem refredar. Les pelem i les buidem , amb cura que no es trenquin. Aguardem la patata que treiem ja que la necessitarem més endavant.
En una paella sofregim la ceba tallada ben petita i quan comença a ser rossa hi afegim els espinacs. Ho remenem una mica , hi posem la patata que tenim reservada i la llet i ho seguim remenant perquè la patata es desfaci una mica. Es rectifica de sal. Hi posem la cullerada de formatge i ho anem remenant fins que quedi una massa idònia per farcir les patates. Això ho farem amb una cullereta de cafè.
Posarem una miqueta de formatge ratllat pel damunt i ho gratinarem.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
3328 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.