Coc de formatge fresc
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200g de formatge fresc
- 200g de sucre
- 400g de farina
- 4ous
- 100g de mantega ( a temperatura ambient)
- 1 sobre de llevat
8 racions
Elaboració
Escalfem el forn a 200º
Muntem les clares a punt de neu ben fort i les reservem
Barregem bé la resta d'ingredients i hi incorporem a poc a poc les clares muntades.
Ho posem en un motlle preparat amb mantega i farina perque no s'enganxi i al forn, uns 25 minuts a 180º.
45min
Etiquetes:
Pastis formatge Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3491 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????