Orangettes
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Taronja
- Sucre
- Aigua
4 racions
Utensilis
Un ganivet,un escorredor i un cassó.
Elaboració
Posem un casso al foc amb aigua i portem a bullir.
Mentre bull, pelem la taronja i tallem la pell a tires procurant eliminar al màxim la part blanca.
Posem els talls de pell de taronja a bullir al casso uns cinc minuts.
Escorrem la pell de taronja i repetim la operació de bullir i escórrer.
Un cop fet això, posem les pells en un casso altra cop, cobert d'aigua i sucre abundant, sense por; i deixem coure dues hores a partir de que arrenqui el bull.
Despres escorrem les pells de taronja, i les estenem sobre paper sulfuril, amb comte a no trenca-les i posant-les separades.
Les deixem refredar.
Un cop freda les passem per un bol amb sucre, i les posem en una altra fulla de paper sulfuril ben net ; i les deixem reposar unes hores.
Etiquetes:
França Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1405 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.