Orangettes

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Taronja-Sucre-Aigua-

4 racions

Utensilis

Un ganivet,un escorredor i un cassĂł.

ElaboraciĂł

Posem un casso al foc amb aigua i portem a bullir . Mentre bull , pelem la taronja i tallem la pell a tires procurant eliminar al màxim la part blanca . Posem els talls de pell de taronja a bullir al casso uns cinc minuts . Escorrem la pell de taronja i repetim la operació de bullir i escórrer . Un cop fet això , posem les pells en un casso altra cop , cobert d'aigua i sucre abundant , sense por ; i deixem coure dues hores a partir de que arrenqui el bull . Nespres escorrem les pells de taronja , i les estenem sobre paper sulfuril , amb comte a no trenca-les i posant-les separades. Les deixem refredar . Un cop freda les passem per un bol amb sucre , i les posem en una altra fulla de paper sulfuril ben net ; i les deixem reposar unes hores .


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Orangettes

Enllaça aquesta recepta:

1280 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!