Orangettes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Taronja
  • Sucre
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Un ganivet,un escorredor i un cassó.

Elaboració

Posem un casso al foc amb aigua i portem a bullir.
Mentre bull, pelem la taronja i tallem la pell a tires procurant eliminar al màxim la part blanca.
Posem els talls de pell de taronja a bullir al casso uns cinc minuts.
Escorrem la pell de taronja i repetim la operació de bullir i escórrer.
Un cop fet això, posem les pells en un casso altra cop, cobert d'aigua i sucre abundant, sense por; i deixem coure dues hores a partir de que arrenqui el bull.
Despres escorrem les pells de taronja, i les estenem sobre paper sulfuril, amb comte a no trenca-les i posant-les separades.
Les deixem refredar.
Un cop freda les passem per un bol amb sucre, i les posem en una altra fulla de paper sulfuril ben net ; i les deixem reposar unes hores.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3307 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: