Carpaccio de vieires Saint Jaques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una bossa de 400gs de cors de vieira Saint Jaques-Un got de llet-mig got d'aigua(la meitat que la llet)-1 gra d'all-Una ceba petita(Pot esser de las de platillo)-Dos cullerades d'oli d'oliva-Una cullerada de vinagre de poma-Herbes aromàtiques variades-

2 racions

Elaboració

Primer de tot, descongelem els cors de vieira de la bossa,(solen venir congelades). Mentrestant preparem un bol, i con siguin descongelades les vieires, les posem al vol i afegim l,aigua, la llet i el gra d'all a trossets petits. Tot això reposarà en el vol durant tres hores i mitja, si ho fem fora de la nevera, si ho volem fer a la nevera haurà de reposar sis hores. Un cop passat aquest temps,escorrem be les vieires sense rentar-les, les podem posar sobre paper de cuina. Després agafem les vieires i les anem tallant a rodelles fines i les anem posant en un plat o altre recipient , sempre que sigui el més planer possible. Un cop fet això, en un vol preparem el vinagre , l'oli d'oliva, la ceba ben picada i les herbes aromàtiques també ben picat tot. Ho barregem be i escampem per sobre de les vieires. Si es vol és pot servir acompanyat de unes llesques primes de pa torrat.

1h

Notes

Aquest producte és originari de França, és trova en bosses de 400grs o de 1 kl, i els venen sensse el corall, és a dir el tros aquell de carn taronja que te la vieira. El tros aquest l'aprofiten per conservar en llaunes per aperitiu.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Dolça diu:
I si les tallo finetes quan encara són congelades? Quedarà més finet el tall, no et sembla?
Jordi Bosch Negre diu:
Si, crec que si, tot i que la part de carn de les vieires no sol ser massa tova.Però segur que es talla molt millor siguent congelades.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!