Carpaccio de vieires Saint Jaques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una bossa de 400gs de cors de vieira Saint Jaques-Un got de llet-mig got d'aigua(la meitat que la llet)-1 gra d'all-Una ceba petita(Pot esser de las de platillo)-Dos cullerades d'oli d'oliva-Una cullerada de vinagre de poma-Herbes aromàtiques variades-

2 racions

Elaboració

Primer de tot, descongelem els cors de vieira de la bossa,(solen venir congelades). Mentrestant preparem un bol, i con siguin descongelades les vieires, les posem al vol i afegim l,aigua, la llet i el gra d'all a trossets petits. Tot això reposarà en el vol durant tres hores i mitja, si ho fem fora de la nevera, si ho volem fer a la nevera haurà de reposar sis hores. Un cop passat aquest temps,escorrem be les vieires sense rentar-les, les podem posar sobre paper de cuina. Després agafem les vieires i les anem tallant a rodelles fines i les anem posant en un plat o altre recipient , sempre que sigui el més planer possible. Un cop fet això, en un vol preparem el vinagre , l'oli d'oliva, la ceba ben picada i les herbes aromàtiques també ben picat tot. Ho barregem be i escampem per sobre de les vieires. Si es vol és pot servir acompanyat de unes llesques primes de pa torrat.

1h

Notes

Aquest producte és originari de França, és trova en bosses de 400grs o de 1 kl, i els venen sensse el corall, és a dir el tros aquell de carn taronja que te la vieira. El tros aquest l'aprofiten per conservar en llaunes per aperitiu.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Dolça diu:
I si les tallo finetes quan encara són congelades? Quedarà més finet el tall, no et sembla?
Jordi Bosch Negre diu:
Si, crec que si, tot i que la part de carn de les vieires no sol ser massa tova.Però segur que es talla molt millor siguent congelades.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: