Bacallà esqueixat amb mongetes seques i pebrot escalivat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grs de bacallà esqueixat
  • 250 grs de mongetes sequest cuites
  • 1 pebrot vermell
  • Un pols de varietat de pebres molts
  • Un raig de oli de oliva verge

2 racions

Elaboració

Primer de tot posem a remullar una estona el bacallà
Mentrestant preparem les mongetes seques ben escorregudes
Per escalibar el pebrot, o podem fer al caliu (recomanat), o al forn , i un cop escalivat en traiem la pell i les llavors i el tallem a trossos , i el deixem refredar
Per començar a muntar el plat, posem un llit de mongetes seques
Seguidament i afegim per sobre el bacallà ben escorregut i tallat a trossos
Desprès i afegim el pebrot escalivat a trossos per sobre
Per acabar amanim amb un bon raig de oli de oliva vegre i un pols de varietat de pebres molts per sobre
Tinguem a punt una barra de pa que de ben segur farà servei
Bon profit!

45min

Notes

El temps de remullar el bacallà , depen del gust de cadascú, jo el remullo entre 20 minuts i màxim 30.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pilar brianso debat diu:
m'agrada molt la recepta,es senzilla i de fàcil de fer


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!