Bacallà esqueixat amb mongetes seques i pebrot escalivat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grs de bacallà esqueixat
- 250 grs de mongetes sequest cuites
- 1 pebrot vermell
- Un pols de varietat de pebres molts
- Un raig de oli de oliva verge
2 racions
Elaboració
Primer de tot posem a remullar una estona el bacallà
Mentrestant preparem les mongetes seques ben escorregudes
Per escalibar el pebrot, o podem fer al caliu (recomanat), o al forn , i un cop escalivat en traiem la pell i les llavors i el tallem a trossos , i el deixem refredar
Per començar a muntar el plat, posem un llit de mongetes seques
Seguidament i afegim per sobre el bacallà ben escorregut i tallat a trossos
Desprès i afegim el pebrot escalivat a trossos per sobre
Per acabar amanim amb un bon raig de oli de oliva vegre i un pols de varietat de pebres molts per sobre
Tinguem a punt una barra de pa que de ben segur farà servei
Bon profit!
45min
Notes
El temps de remullar el bacallà , depen del gust de cadascú, jo el remullo entre 20 minuts i màxim 30.
Etiquetes:
Amanides Bacallà Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8367 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.