Canelons de Sant Esteve amb foie i peres
Ingredients
- 20 plaques de canelons
- 150 g de pollastre rostit
- 150 g de vedella rostida
- 150 g de porc rostit
- 1 ceba gran
- 50 ml de vi blanc
- 1 culleradeta de tomàquet concentrat
- 200 ml de brou de pollastre
- 100 g de foie semicuit
- 4 peres conferència
- 50 g de mantega
- 40 g de farina 400 ml de llet
- Porradell
- 2 tòfones
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Talleu la ceba a la juliana i feu-la coure amb una mica d'oli. 
Passat 5 minuts, afegiu-hi les carns rostides tallades a bocins. 
Quan veieu que la ceba comença a agafar color, afegiu-hi el vi deixeu-ho coure tot fins que s'hagi pràcticament evaporat. Aleshores aboqueu-hi el tomàquet i el brou. Remeneu-ho bé i deixeu-lo coure 10 minuts més.
A continuació, passeu les carns per la picadora, afegiu-hi el foie, i barregeu-ho tot bé.
A part, peleu les peres i bulliu-les senceres. Deixeu que es refredin i talleu-les a daus molt petits.
Barregeu-les amb cura amb les carns trinxades i el foie.
Bulliu les plaques de caneló i poseu una cullerada de la barreja anterior sobre cada placa.
Enrotlleu tots els canelons.
Poseu-los en una safata, cobriu-los de salsa beixamel i una mica de formatge per sobre, i cap al forn fins que estiguin ben gratinats.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5117 visites.
 5117 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 60 min.
 60 min. Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram