Arròs amb carxofes i bacallà

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 alls
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 pebrot vet gran
  • 1 pebrot vermell mitjà
  • 250 g de pèsols frescos
  • 6-7 carxofes grans
  • 600 g de bacallà esqueixat
  • 600-700 g d'arròs bomba
  • Julivert
  • 2 fulles de llorer
  • Brou
  • Oli d'oliva i sal

6 racions

Elaboració

Poseu una mica d'oli en una cassola on vulgueu coure l'arròs. Talleu els alls a làmines i esmicoleu la ceba.
Quan aquesta sigui transparent, afegiu-hi els pèsols i els pebrots a trossos petits. En 2 3 minuts poseu-hi carxofes tallades a grill i el bacallà, que haureu dessalat prèviament, fins que tot quedi ben sofregit.
Quan ja sigui cuit, aboqueu-hi l'arròs i barregeu-lo amb el sofregit.Afegiu-hi les dues fulles de llorer i el julivert tallat.Remeneu-ho una mica i tireu-hi la quantitat de brou o aigua que desitgeu es pot fer més caldós o mes sec. Un cop llest, retireu-lo del foc i deixeu-lo reposar uns minuts.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13469 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: