Arròs amb carxofes i bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Ingredients
- 2 alls
- 2 cebes mitjanes
- 1 pebrot vet gran
- 1 pebrot vermell mitjà
- 250 g de pèsols frescos
- 6-7 carxofes grans
- 600 g de bacallà esqueixat
- 600-700 g d'arròs bomba
- Julivert
- 2 fulles de llorer
- Brou
- Oli d'oliva i sal
6 racions
Elaboració
Poseu una mica d'oli en una cassola on vulgueu coure l'arròs. Talleu els alls a làmines i esmicoleu la ceba.
Quan aquesta sigui transparent, afegiu-hi els pèsols i els pebrots a trossos petits. En 2 3 minuts poseu-hi carxofes tallades a grill i el bacallà, que haureu dessalat prèviament, fins que tot quedi ben sofregit.
Quan ja sigui cuit, aboqueu-hi l'arròs i barregeu-lo amb el sofregit.Afegiu-hi les dues fulles de llorer i el julivert tallat.Remeneu-ho una mica i tireu-hi la quantitat de brou o aigua que desitgeu es pot fer més caldós o mes sec. Un cop llest, retireu-lo del foc i deixeu-lo reposar uns minuts.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12563 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.