Arròs amb carxofes i bacallà

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 alls
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 pebrot vet gran
  • 1 pebrot vermell mitjà
  • 250 g de pèsols frescos
  • 6-7 carxofes grans
  • 600 g de bacallà esqueixat
  • 600-700 g d'arròs bomba
  • Julivert
  • 2 fulles de llorer
  • Brou
  • Oli d'oliva i sal

6 racions

Elaboració

Poseu una mica d'oli en una cassola on vulgueu coure l'arròs. Talleu els alls a làmines i esmicoleu la ceba.
Quan aquesta sigui transparent, afegiu-hi els pèsols i els pebrots a trossos petits. En 2 3 minuts poseu-hi carxofes tallades a grill i el bacallà, que haureu dessalat prèviament, fins que tot quedi ben sofregit.
Quan ja sigui cuit, aboqueu-hi l'arròs i barregeu-lo amb el sofregit.Afegiu-hi les dues fulles de llorer i el julivert tallat.Remeneu-ho una mica i tireu-hi la quantitat de brou o aigua que desitgeu es pot fer més caldós o mes sec. Un cop llest, retireu-lo del foc i deixeu-lo reposar uns minuts.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13258 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: