Canelons de calamar i carn de porc
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: cataluya
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg de carn magra de porc
- 1kg de calamar fresc
- 2 ous
- 2 sebes grans
- 1 fulla de llorer
- Conyac pasta de canelons
- Xerès
- Sal i pebre
11 racions
Elaboració
En primer lloc, sofregiu la carn i el calamar en una cassola amb oli.
A continuació.afegiu-hi les ceves i el llorer.
Quuan la ceba sigui ben daurada, abuqueu-hi conyac.
Després, passeu-ho tot per la picadora i quan estigui tot triturat,poseu-hi els ous batuts i una mica de xarès sec.
Bulliu la pasta dels canelons amb força aigua i sal, duran 10 o 15 minuts.
Un cop cuits,escurreu-los amb aigua freda i seguidament farciu-los.
Finalment, els col-loqueu un al costat de l'altre en un recipien per anar al forn, cobriu-los amb beixamel i gratineu-los.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1400 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.