Calamarcets amb la seva tinta

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de calamarcets
  • 3 pebrots verds
  • 2 cebes
  • 3 grans de all
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 got de vi negre
  • Mig got de oli de oliva
  • 1 pols de sal

4 racions

Elaboració

Comencem per rentar els calamars , els traiem el escut de plàstic i sobretot en reservem la bossa de tinta, i els deixem a escorrer
Mentrestant posem una cassoleta al foc amb oli a escalfar
Un cop calent i afegim els pebrots verds, la ceba, els grans de all i els tomàquets, tot ben picat
En el moment que veiem tot això ben tou i sofregit i afegim el vi negre i un pols de sal i deixem coure cinc minuts
Fet això afegim la tinta dels calamars , donem unes voltes i ara passarem aquesta salsa per un colador i posar en una altra cassola ,o si retirem be tot el contingut de la cassola, jo sempre faig servir la mateixa on he cuinat el sofregit,és millor
Un cop fet això i tinguem la cassola amb la salsa que ens ha quedat a passar per el colador, afegim els calamarcets a la cassola i donem uns minuts mes de cocció fins que veiem que la salsa be una mica espessa.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2921 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: