Gamba llagostinera aromatitzada amb cep
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes gambes llagostineras
- Ceps assecats i picats
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
2 racions
Elaboració
Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Salem lleugerament les gambes
Un cop calent el oli i posem les gambes i les fem volta i volta ben fregides
Retirem les gambes i les posem a un plat
Seguidament tirem una cullerada de cep picat a la paella on hem fet les gambes i donem unes voltes
Ara amb una cullera agafem el suc de la paella amb el cep picat i ho escampem per sobre les gambes
A gaudir d'aquests meravellosos gustos.
30min
Etiquetes: Bolets Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2620 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.