Gamba llagostinera aromatitzada amb cep

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes gambes llagostineras
  • Ceps assecats i picats
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Salem lleugerament les gambes
Un cop calent el oli i posem les gambes i les fem volta i volta ben fregides
Retirem les gambes i les posem a un plat
Seguidament tirem una cullerada de cep picat a la paella on hem fet les gambes i donem unes voltes
Ara amb una cullera agafem el suc de la paella amb el cep picat i ho escampem per sobre les gambes
A gaudir d'aquests meravellosos gustos.

30min


Recepta de cuina de Gamba llagostinera aromatitzada amb cep
per Jordi Bosch Negre
Recepta de cuina de Gamba llagostinera aromatitzada amb cep
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1873 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Mmm... Que bo!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: