Gamba llagostinera aromatitzada amb cep

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Unes gambes llagostineras
  • Ceps assecats i picats
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal

2 racions

ElaboraciĂł

Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Salem lleugerament les gambes
Un cop calent el oli i posem les gambes i les fem volta i volta ben fregides
Retirem les gambes i les posem a un plat
Seguidament tirem una cullerada de cep picat a la paella on hem fet les gambes i donem unes voltes
Ara amb una cullera agafem el suc de la paella amb el cep picat i ho escampem per sobre les gambes
A gaudir d'aquests meravellosos gustos.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Gamba llagostinera aromatitzada amb cep

Enllaça aquesta recepta:

1263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

Asela MasiĂ  diu:
Mmm... Que bo!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!