Gamba llagostinera aromatitzada amb cep
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Unes gambes llagostineras
- Ceps assecats i picats
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
2 racions
Elaboració
Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Salem lleugerament les gambes
Un cop calent el oli i posem les gambes i les fem volta i volta ben fregides
Retirem les gambes i les posem a un plat
Seguidament tirem una cullerada de cep picat a la paella on hem fet les gambes i donem unes voltes
Ara amb una cullera agafem el suc de la paella amb el cep picat i ho escampem per sobre les gambes
A gaudir d'aquests meravellosos gustos.
30min
Etiquetes:
Bolets Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1873 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.