Gamba llagostinera aromatitzada amb cep
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Unes gambes llagostineras
- Ceps assecats i picats
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Salem lleugerament les gambes
Un cop calent el oli i posem les gambes i les fem volta i volta ben fregides
Retirem les gambes i les posem a un plat
Seguidament tirem una cullerada de cep picat a la paella on hem fet les gambes i donem unes voltes 
Ara amb una cullera agafem el suc de la paella amb el cep picat i ho escampem per sobre les gambes
A gaudir d'aquests meravellosos gustos.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Bolets  Marisc i crustacis
 
						Etiquetes: 
						Bolets  Marisc i crustacis  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3096 visites.
 3096 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Jordi Bosch Negre
 Jordi Bosch Negre![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram