Gamba llagostinera aromatitzada amb cep

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes gambes llagostineras
  • Ceps assecats i picats
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Salem lleugerament les gambes
Un cop calent el oli i posem les gambes i les fem volta i volta ben fregides
Retirem les gambes i les posem a un plat
Seguidament tirem una cullerada de cep picat a la paella on hem fet les gambes i donem unes voltes
Ara amb una cullera agafem el suc de la paella amb el cep picat i ho escampem per sobre les gambes
A gaudir d'aquests meravellosos gustos.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3000 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Mmm... Que bo!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: