Xurrasco de cabrit

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Tres tires de xurrasco de cabrit
  • Un raig de vi blanc
  • Un raig de brandy
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Una patata
  • Un raig de oli de oliva
  • Una mica de romaní picat

1 racions

Elaboració

Agafem una plata de forn i la untem amb oli de oliva
Posem les tires de xurrasco a la plata
Pelem i tallem la patata a trossos i la posem a la plata
Mullem amb el vi blanc i el brandy
Salpebrem tot
Escampem el romaní picat per sobre
Calentem el forn a 180 graus i posem la plata uns 15 minuts
De tant en tant anem mullat la carn i les patates amb el suc del fons de la plata
Passats els 15 minuts estarà llest.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!