Xurrasco de cabrit
Ingredients
- Tres tires de xurrasco de cabrit
- Un raig de vi blanc
- Un raig de brandy
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Una patata
- Un raig de oli de oliva
- Una mica de romaní picat
1 racions
Elaboració
Agafem una plata de forn i la untem amb oli de oliva.
Posem les tires de xurrasco a la plata.
Pelem i tallem la patata a trossos i la posem a la plata.
Mullem amb el vi blanc i el Brandy.
Salpebrem tot.
Escampem el romaní picat per sobre.
Escalfem el forn a 180 graus i posem la plata uns 15 minuts.
De tant en tant anem mullat la carn i les patates amb el suc del fons de la plata.
Passats els 15 minuts estarà llest.
30min

Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3248 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.