Xurrasco de cabrit

Categoria:
Recepta per
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Tres tires de xurrasco de cabrit
  • Un raig de vi blanc
  • Un raig de brandy
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt
  • Una patata
  • Un raig de oli de oliva
  • Una mica de romanĂ­ picat

1 racions

ElaboraciĂł

Agafem una plata de forn i la untem amb oli de oliva
Posem les tires de xurrasco a la plata
Pelem i tallem la patata a trossos i la posem a la plata
Mullem amb el vi blanc i el brandy
Salpebrem tot
Escampem el romanĂ­ picat per sobre
Calentem el forn a 180 graus i posem la plata uns 15 minuts
De tant en tant anem mullat la carn i les patates amb el suc del fons de la plata
Passats els 15 minuts estarĂ  llest.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Xurrasco de cabrit

Enllaça aquesta recepta:

1805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!