Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes
Ingredients
- 1pollastre de pagèos
- 6 escamarlans
- 6 gambes
- 2cebes
- 2tomates madurs
- 2carrotes
- 3grans d'all
- 1got petit de vi ranci
- 1got petit de vi blanc
- 1got petit de conyac
- Brou d'aviram
- Farina
- Llorer
- Farigola
- Sal
- Pebre
La picada:
- 1 llesca de pa fregit
- Ametlles
- Safra
- Bitxo
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola , un morter per la picada,unes pinces de cuina i un estri de fusta per remenar.
Elaboració
							Primer de tot daurem el pollastre tallat a trossos en una cassola, salat i enfarinat. Un cop daurat el traiem i el reservem; incorporem la ceba picada i la carrota a rodelles ben fines a la cassola i un cop ben daurat, afegim els alls trinxats i els tomates triturats. 
Reguem amb el vi ranci i el vi blanc; lliguem amb una mica de farina i deixem reduir ben a poc a poc a foc molt lent. Tot seguit posem el pollastre en una cassola de terrissa, cobrim amb brou i afegim el sofregit i posem al foc perquè es vagi fent. 
Mentrestant saltem els escamarlans en una paella, els flamegem amb conyac i els passem a la cassola amb el pollastre.
Ara fem el mateix amb les gambes. Deixem coure mitja hora a foc lent. Seguidament traiem el pollastre, els escamarlans i les gambes, colem el suc i tornem a posar el pollastre, escamarlans gambes i el suc colat, a la cassola. 
Fem xup xup i mentrestant fem la picada. La incorporem a la cassola i deixem uns deu minuts mes.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Carn
 
						Etiquetes: 
						Carn  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 16119 visites.
 16119 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram