Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes
Ingredients
- 1pollastre de pagèos
- 6 escamarlans
- 6 gambes
- 2cebes
- 2tomates madurs
- 2carrotes
- 3grans d'all
- 1got petit de vi ranci
- 1got petit de vi blanc
- 1got petit de conyac
- Brou d'aviram
- Farina
- Llorer
- Farigola
- Sal
- Pebre
La picada:
- 1 llesca de pa fregit
- Ametlles
- Safra
- Bitxo
4 racions
Utensilis
Una cassola , un morter per la picada,unes pinces de cuina i un estri de fusta per remenar.
Elaboració
Primer de tot daurem el pollastre tallat a trossos en una cassola, salat i enfarinat. Un cop daurat el traiem i el reservem; incorporem la ceba picada i la carrota a rodelles ben fines a la cassola i un cop ben daurat, afegim els alls trinxats i els tomates triturats.
Reguem amb el vi ranci i el vi blanc; lliguem amb una mica de farina i deixem reduir ben a poc a poc a foc molt lent. Tot seguit posem el pollastre en una cassola de terrissa, cobrim amb brou i afegim el sofregit i posem al foc perquè es vagi fent.
Mentrestant saltem els escamarlans en una paella, els flamegem amb conyac i els passem a la cassola amb el pollastre.
Ara fem el mateix amb les gambes. Deixem coure mitja hora a foc lent. Seguidament traiem el pollastre, els escamarlans i les gambes, colem el suc i tornem a posar el pollastre, escamarlans gambes i el suc colat, a la cassola.
Fem xup xup i mentrestant fem la picada. La incorporem a la cassola i deixem uns deu minuts mes.
1h 30min
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
15453 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.