Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (4 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1pollastre de pagès- 6 escamarlans- 6 gambes-2cebes-2tomates madurs- 2carrotes-3grans d'all- 1got petit de vi ranci- 1got petit de vi blanc- 1got petit de conyac-  Brou d'aviram- Farina- Llorer-Farigola-  Sal-Pebre-

La picada:

  • 1 llesca de pa fregit
  • Ametlles
  • Safra
  • Bitxo

4 racions

Utensilis

Una cassola , un morter per la picada,unes pinces de cuina i un estri de fusta per remenar.

Elaboració

Primer de tot daurem el pollastre tallat a trossos en una cassola , salat i enfarinat. Un cop daurat el traiem i el reservem ; incorporem la ceba picada i la carrota a rodelles ben fines a la cassola i un cop ben daurat , afegim els alls trinxats i els tomates triturats.
Reguem amb el vi ranci i el vi blanc; lliguem amb una mica de farina i deixem reduir ben a poc a poc a foc molt lent. Tot seguit posem el pollastre en una cassola de terrissa , cobrim amb brou i afegim el sofregit i posem al foc perquè es vagi fent.
Mentrestant saltem els escamarlans en una paella , els flamegem amb conyac i els passem a la cassola amb el pollastre.
Ara fem el mateix amb les gambes. Deixem coure mitja hora a foc lent. Seguidament traiem el pollastre , els escamarlans i les gambes, colem el suc i tornem a posar el pollastre , escamarlans gambes i el suc colat , a la cassola.
Fem xup xup i mentrestant fem la picada. La incorporem a la cassola i deixem uns deu minuts mes.

1h 30min


Recepta de cuina de Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes

Moltes gracies per la recepta, senzilla i bona. Encara que no sigui de fang la cassola degut a la quantitat d´ingredients, també ha quedat be.
per Jordi Mora I Garrido

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7996 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Torras diu:
Boníssim!!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!