Bou a l'adoba
Ingredients
- Jarret de bou
- Cabeça d'alls
- Ceba
- Carrota
- Cansalada a tires
- Llorer
- Pebre en gra
- Vi negre
- Brou de carn
- Oli
- Sal
4 racions
Utensilis
Una cassola,un ganivet de cuina i un bol.
Elaboració
Emboliquem la peça de bou amb la cansalada a tires i la posem a macerar amb alls, ceba, carrota, tot tallat a daus, i les cotnes de cansalada, el llorer, el pebre en gra i el vi negre.
Passat 24 hores, escorrem la carn i la posem en una cassola al foc, amb oli.
Quant sigui daurada, afegim les verdures i cotnes de cansalada de la maceració. A continuació afegim el vi negre de la maceració i deixem reduir a la meitat. Després afegim brou, tapem la cassola i fem coure a foc baix.
Un cop cuita la carn, la tallarem a rodanxes per servir.
2h
Notes
Aquest plat és molt important la maceraciò.
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1774 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.