Bou a l'adoba
Ingredients
- Jarret de bou
- Cabeça d'alls
- Ceba
- Carrota
- Cansalada a tires
- Llorer
- Pebre en gra
- Vi negre
- Brou de carn
- Oli
- Sal
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola,un ganivet de cuina i un bol.
Elaboració
							Emboliquem la peça de bou amb la cansalada a tires i la posem a macerar amb alls, ceba, carrota, tot tallat a daus, i les cotnes de cansalada, el llorer, el pebre en gra i el vi negre. 
Passat 24 hores, escorrem la carn i la posem en una cassola al foc, amb oli.
Quant sigui daurada, afegim les verdures i cotnes de cansalada de la maceració. A continuació afegim el vi negre de la maceració i deixem reduir a la meitat. Després afegim brou, tapem la cassola i fem coure a foc baix. 
Un cop cuita la carn, la tallarem a rodanxes per servir.
														
 2h
 2h 
Notes
Aquest plat és molt important la maceraciò.
 Etiquetes: 
						Carn
 
						Etiquetes: 
						Carn  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2761 visites.
 2761 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram