Pollastre al forn
Ingredients
- 1 pollastre tallat a octaus
- 2 botifarres de carn crua
- 6 salsitxes
- 4 patates
- 2 carrotes
- 3 cebes
- 1 got de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre molt
4 racions
Elaboració
Prenem una plata de forn i li posem un raig d'oli al fons.
Pelem les patates i les tallem a rodelles, i les posem a la plata.
Pelem la ceba , la tallem a rodelles i la posem a la plata.
Pelem les carrotes i les tallem a rodelles i les posem també a la plata.
Salpebrem una mica.
Salpebrem també el pollastre i el posem damunt la verdura.
Agafem les botifarres i salsitxes i ho posem també per damunt de les verdures.
Ruixem tot amb vi blanc.
Escalfem el forn a 180 graus i posem la plata al forn cap a la part de baix, amb el calor del forn que hi arribi de dalt i de baix.
Quan veiem que tot està una mica cuit, activem la part del gratinador del forn i el pugem a 200 graus fins que veiem que s'enrosseix el pollastre.
En aquest moment retirem del forn.
1h
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9911 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.