Pollastre al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre tallat a octaus
- 2 botifarres de carn crua
- 6 salsitxes
- 4 patates
- 2 carrotes
- 3 cebes
- 1 got de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre molt
4 racions
Elaboració
Prenem una plata de forn i li posem un raig d'oli al fons.
Pelem les patates i les tallem a rodelles, i les posem a la plata.
Pelem la ceba , la tallem a rodelles i la posem a la plata.
Pelem les carrotes i les tallem a rodelles i les posem també a la plata.
Salpebrem una mica.
Salpebrem també el pollastre i el posem damunt la verdura.
Agafem les botifarres i salsitxes i ho posem també per damunt de les verdures.
Ruixem tot amb vi blanc.
Escalfem el forn a 180 graus i posem la plata al forn cap a la part de baix, amb el calor del forn que hi arribi de dalt i de baix.
Quan veiem que tot està una mica cuit, activem la part del gratinador del forn i el pugem a 200 graus fins que veiem que s'enrosseix el pollastre.
En aquest moment retirem del forn.
1h
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
15337 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.