Pollastre al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a octaus
  • 2 botifarres de carn crua
  • 6 salsitxes
  • 4 patates
  • 2 carrotes
  • 3 cebes
  • 1 got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre molt

4 racions

Elaboració

Prenem una plata de forn i li posem un raig d'oli al fons.
Pelem les patates i les tallem a rodelles, i les posem a la plata.
Pelem la ceba , la tallem a rodelles i la posem a la plata.
Pelem les carrotes i les tallem a rodelles i les posem també a la plata.
Salpebrem una mica.
Salpebrem també el pollastre i el posem damunt la verdura.
Agafem les botifarres i salsitxes i ho posem també per damunt de les verdures.
Ruixem tot amb vi blanc.
Escalfem el forn a 180 graus i posem la plata al forn cap a la part de baix, amb el calor del forn que hi arribi de dalt i de baix.
Quan veiem que tot està una mica cuit, activem la part del gratinador del forn i el pugem a 200 graus fins que veiem que s'enrosseix el pollastre.
En aquest moment retirem del forn.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7967 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!