Espatlla de xai al forn
Categoria:
Carns
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una espatlla de xai.
- Aigua, Sal, Herbes (romaní,llorer,farigola).
- Tomàquets, cebes, pebrots, patates.
- Oli, gotet conyac (opcional).
2 racions
Utensilis
Plata de forn, paelles, ganivet.
Elaboració
L'espatlla sencera (sense marcar) la salem, les herbes per damunt i posem la plata al forn. Afegim aigua a la plata. Forn a uns 210°. Només cal vigilar que a la plata resti aigua durant la cocció. Donar-li voltes a l'espatlla. No s'afegeix res més. Gratinar-la.
Mentrestant, tomàquets, cebes, pebrots, patates... seran tallades i fregides a la paella, per separat.
Tot això, al final, s'escamparà per damunt de l'espatlla. Ho deixem una estona gratinant.
2h
Etiquetes: La Segarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11429 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.