Espatlla de xai al forn
Ingredients
- Una espatlla de xai.
- Aigua, Sal, Herbes (romaní,llorer,farigola).
- Tomàquets, cebes, pebrots, patates.
- Oli, gotet conyac (opcional).
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Plata de forn, paelles, ganivet.
Elaboració
							L'espatlla sencera (sense marcar) la salem, les herbes per damunt i posem la plata al forn. Afegim aigua a la plata. Forn a uns 210°. Només cal vigilar que a la plata resti aigua durant la cocció. Donar-li voltes a l'espatlla. No s'afegeix res més. Gratinar-la.
Mentrestant, tomàquets, cebes, pebrots, patates... seran tallades i fregides a la paella, per separat.
Tot això, al final, s'escamparà per damunt de l'espatlla. Ho deixem una estona gratinant.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						La Segarra
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 12165 visites.
 12165 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Truita
 Truita Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram