Pastís de nous

Ingredients

  • 6 ous
  • 60 gr. de sucre
  • 250 gr. mantega
  • 200 gr. de sucre glas
  • 4 cullerades de suc
  • 250 gr. de farina
  • 2 cullerades de llevat
  • 150 gr. de nous

10 racions

Utensilis

Un bol
una varilla
un motlle

Elaboració

Preescalfar el forn a 180º C i cobrir un motlle amb paper vegetal.
Separar els rovells de les clares.
Muntar les clares a punt de neu i anar empolvorant mentrestant amb els 60 gr de sucre.
Barrejar la mantega estovada, el sucre glaç i els rovells fins a obtenir una pasta cremosa.
Afegir el suc de llimona, barrejar i afegir la farina, el llevat, les clares a punt de neu i abocar la massa al motlle.
Abocar les nous per sobre i enfornar.

50min

Notes

Cal vigilar el pastís quan passi el temps perquè estigui ben cuit, punxant amb una vareta.

Per


Recepta de cuina de Pastís de nous
per Merçe

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2731 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

Júlia Montasell diu:
Un bon pastís per quan vinguin els nens a dinar!
Teresa Pont diu:
Veig que això de pastis de nous només es per la decoració. Però pot ser bo.
Pereta diu:
la millor manera de jutjar, es probarlo.
Claustre diu:
Molt laboriós,però te una bona pinta. ¿Que es lo que adorne el pastis?
Neus Oliva diu:
El trobo una mica complicat però segur que és molt bo
Merçe diu:
Moltes gracies a tost per la vostra colaboracció

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: