Mandonguilles casolanes
Ingredients
- 300gr carn picada de vedella
- 300gr. carn picada de porc
- Um ou
- Sal
- Farina blanca
- Patata
- Tomate
- Una fulla de llorer
- oli d'oliva
- Aigua
4 racions
Utensilis
cassola, cullera de fusta
Elaboració
Fer una massa amb les dues carn picades un ou sal i la farina blanca preparar unes boletes i fregirles o continuació separarles, amb una cassola posar una mica d'oli d'oliva i sofregir el tomate afegir la patata tallada i cubrir d'aigua afegir una fulla de llorer i quan començi a bullir ficar el foc lent uns trenta minuts aproximadament, l'ultim afegir les mandonguilles i deixar uns minuts mes al foc.
35min
Etiquetes:
La Segarra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4728 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
una imatge val mes que mil paraules
una foto de la perdia a la vinagreta seria d'agrai
sucre a la sanfaina
la foto es una bona mostra del postre
yo tambe les fai i a mes les torrades ametlles rampinyade ti falte la n