Mandonguilles casolanes
Ingredients
- 300gr carn picada de vedella
- 300gr. carn picada de porc
- Um ou
- Sal
- Farina blanca
- Patata
- Tomate
- Una fulla de llorer
- oli d'oliva
- Aigua
 4 racions
 4 racions
Utensilis
cassola, cullera de fusta
Elaboració
							Fer una massa amb les dues carn picades un ou sal i la farina blanca preparar unes boletes i fregirles o continuació separarles, amb una cassola posar una mica d'oli d'oliva i sofregir el tomate afegir la patata tallada i cubrir d'aigua afegir una fulla de llorer i quan començi a bullir ficar el foc lent uns trenta minuts aproximadament, l'ultim afegir les mandonguilles i deixar uns minuts mes al foc.
														
 35min
  35min 
 Etiquetes: 
						La Segarra
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7957 visites.
 7957 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Truita
 Truita Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram