Calamars amb ceba
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 kilo de calamars
- 3 cebes
- Sal i pebre negre
- 1 vas de vi blanc sec
- 4 cullerades d'oli
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
							Es posa a daurar el calamar a la cassola.
Es tallen les cebes a la juliana i es posen a la cassola a daurar uns minuts amb el calamar.
Es posa la sal i el pebre i el vas de vi blan sec.
Es dona 30 minuts de cocció.
Ja està llest per servir.
														
 50min
  50min 
 Etiquetes: 
						La Segarra
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3559 visites.
 3559 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Truita
 Truita Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram