Maionesa amb alls

Ingredients

  • Dos ous
  • Oli d'oliva
  • Tres gran d'alls
  • Vinagre
  • Tabasco
  • Sal

Utensilis

robot de cuina

Elaboració

agafen als ous als trenquen din de un pot, i fiquen al alls una mica de sal una mica de
tabasco i l'oli d'oliva i al vinagre.

5min

Notes

al robot de cuina com mes revolucions millor

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1396 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

9 comentaris:

Neus Oliva diu:
em sembla una recepta que pot tenir moltes aplicacions: patates braves, carns etc
Júlia Montasell diu:
Quan s'hi posa el vinagre?
Claustre diu:
Molt curiós amb el tabasco, però amb oli de gira-sol
quedaria més suau
Merçe diu:
Jo la faig però no poso vinagre.
Júlia Montasell diu:
agraeixo que hagis posat el vinagre al seu lloc
Teresa Pont diu:
molt curiós però el tabasco no agrade a tothom, en canvi a mi el picant m'encanta.
Raquel Tigel Aixala diu:
mes que una mayonesa es una salsa picant molt bona
Pereta diu:
agraexo als vostres comentaris als tindre en compte
la salsa es per la carn.
Rosa Maria Llurba Gallisá diu:
Jo el poso a la ensalada russa pro sense el vinagre


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!