Maionesa amb alls
Ingredients
- Dos ous
- Oli d'oliva
- Tres gran d'alls
- Vinagre
- Tabasco
- Sal
Utensilis
robot de cuina
Elaboració
							agafen als ous als trenquen din de un pot, i fiquen al alls una mica de sal una mica de 
tabasco  i l'oli d'oliva i al vinagre.
														
 5min
  5min 
Notes
al robot de cuina com mes revolucions millor
 Etiquetes: 
						La Segarra
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3316 visites.
 3316 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Truita
 Truita Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram