Popets amb ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 1 kg de popets
- 4 cebes tendres
- 2 alls tendres
- 1 got de vi blanc
- Oli d'oliva
- Julivert
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrisa, una cullera de fusta i un ganivet que talli força.
Elaboració
Picolem les cebes i els alls tendres i ho posem al foc amb una cassola amb una mica d'oli.
Deixem enrossir poc a poc i quant sigui cuit, reguem amb la meitat del vi blanc i afegim un pols de sal i pebre.
Mentre s'acaba de de fer el sofregit, posem una paella al foc amb oli a calenta ben roent i posem els popets i els deixem que s'assequin.
Després es con afegirem el vi restant i en un parell de minuts afegirem el sofregit.
Remenem, rectifiquem de sal, si cal, i per acabar escampem julivert picat per sobre i traiem del foc.
1h
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
19489 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.