Popets amb ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 1 kg de popets
- 4 cebes tendres
- 2 alls tendres
- 1 got de vi blanc
- Oli d'oliva
- Julivert
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrisa, una cullera de fusta i un ganivet que talli força.
Elaboració
Picolem les cebes i els alls tendres i ho posem al foc amb una cassola amb una mica d'oli.
Deixem enrossir poc a poc i quant sigui cuit, reguem amb la meitat del vi blanc i afegim un pols de sal i pebre.
Mentre s'acaba de de fer el sofregit, posem una paella al foc amb oli a calenta ben roent i posem els popets i els deixem que s'assequin.
Després es con afegirem el vi restant i en un parell de minuts afegirem el sofregit.
Remenem, rectifiquem de sal, si cal, i per acabar escampem julivert picat per sobre i traiem del foc.
1h
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10014 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.