Popets amb ceba

Categoria:

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1kl de popets
  • 4cebes tendres
  • 2alls tendres
  • 1got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrisa, una cullera de fusta i un ganivet que talli força.

ElaboraciĂł

Picolem les cebes i els alls tendres i ho posem al foc amb una cassola amb una mica d'oli. Deixem enrossir poc a poc i quant sigui cuit, reguem amb la meitat del vi blanc i afegim un pols de sal i pebre.
Mentre s'acaba de de fer el sofregit, posem una paella al foc amb oli a calenta ben roent i posem els popets i els deixem que s'assequin.
DesprĂŠs es con afegirem el vi restant i en un parell de minuts afegirem el sofregit.
Remenem, rectifiquem de sal, si cal, i per acabar escampem julivert picat per sobre i traiem del foc.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Popets amb ceba

Enllaça aquesta recepta:

6405 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!