Xirles amb all i julivert

Ingredients

  • Xirles-All-Julivert-Vi blanc-Aigua-
  •  

2 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrissa, un morter per picar all i julivert i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassoleta de terrissa al foc amb un bon raig de vi blanc i una mica d'aigua;i deixem que arrenqui el bull i evapori uns instants. Seguidament i afegirem un grapat d'all i julivert picat i donarem unes voltes. Per ultim i afegirem les xirles i deixarem que s'obrin al vapor i anem sacsejant la cassoleta. Con siguin obertes estaran al punt.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10633 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: