Xirles amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Xirles-All-Julivert-Vi blanc-Aigua-
2 racions
Utensilis
Una cassoleta de terrissa, un morter per picar all i julivert i una cullera de fusta.
Elaboració
Posem una cassoleta de terrissa al foc amb un bon raig de vi blanc i una mica d'aigua;i deixem que arrenqui el bull i evapori uns instants. Seguidament i afegirem un grapat d'all i julivert picat i donarem unes voltes. Per ultim i afegirem les xirles i deixarem que s'obrin al vapor i anem sacsejant la cassoleta. Con siguin obertes estaran al punt.
30min
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6045 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.