Xirles amb all i julivert

Ingredients

  • Xirles-All-Julivert-Vi blanc-Aigua-
  •  

2 racions

Utensilis

Una cassoleta de terrissa, un morter per picar all i julivert i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassoleta de terrissa al foc amb un bon raig de vi blanc i una mica d'aigua;i deixem que arrenqui el bull i evapori uns instants. Seguidament i afegirem un grapat d'all i julivert picat i donarem unes voltes. Per ultim i afegirem les xirles i deixarem que s'obrin al vapor i anem sacsejant la cassoleta. Con siguin obertes estaran al punt.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10535 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: