Berberetxos al vapor

Ingredients

  • Per un quilo de berberetxos-2grans d'all-2culleres de farina-Oli d'oliva-Julivert –Vinagre-

4 racions

Utensilis

Una cassola pels berberexos, una escorredora i un morter.

Elaboració

Pelem i trinxem els alls .Posem una cassola al foc amb un raig d'oli i sofregim l'all lentament. Quant sigui una mica ros , afegim la farina , remenem be i , afegim els berberetxos i un raig d'aigua. Remenem de nou i tapem la cassola. Uns instants abans d'acabar de fer-se els berberetxos , i tirem a sobre una picada d'all i julivert . Remenem per ultima vegada i un cop oberts els berberetxos , ja estarà llest.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Charo diu:
Aixo es... lo máxim i mes si vas i tels agafes tu, recien agarrats( aixo si que no te veigen jejeje) i fets al vapor. Son ummm de gustosos.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!