Berberetxos al vapor
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- Per un quilo de berberetxos-2grans d'all-2culleres de farina-Oli d'oliva-Julivert –Vinagre-
4 racions
Utensilis
Una cassola pels berberexos, una escorredora i un morter.
Elaboració
Pelem i trinxem els alls .Posem una cassola al foc amb un raig d'oli i sofregim l'all lentament. Quant sigui una mica ros , afegim la farina , remenem be i , afegim els berberetxos i un raig d'aigua. Remenem de nou i tapem la cassola. Uns instants abans d'acabar de fer-se els berberetxos , i tirem a sobre una picada d'all i julivert . Remenem per ultima vegada i un cop oberts els berberetxos , ja estarà llest.
20min
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4638 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.