Berberetxos al vapor
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- Per un quilo de berberetxos-2grans d'all-2culleres de farina-Oli d'oliva-Julivert –Vinagre-
4 racions
Utensilis
Una cassola pels berberexos, una escorredora i un morter.
Elaboració
Pelem i trinxem els alls .Posem una cassola al foc amb un raig d'oli i sofregim l'all lentament. Quant sigui una mica ros , afegim la farina , remenem be i , afegim els berberetxos i un raig d'aigua. Remenem de nou i tapem la cassola. Uns instants abans d'acabar de fer-se els berberetxos , i tirem a sobre una picada d'all i julivert . Remenem per ultima vegada i un cop oberts els berberetxos , ja estarà llest.
20min

Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3101 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.