Navalles al forn

Ingredients

  • Unes quantes navalles
  • Un raig d'oli d'oliva verge
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre negre molt

2 racions

Utensilis

Una plata de forn.

Elaboració

Preparem una plata per anar al forn i posem les navalles amb la part que s'obren mirant cap a dalt.
Les mullem amb l'oli i les salpebrem al nostre gust.
Precalentem el forn a 180º i posem la plata dintre. No ha de estar gaire temps , només quan veiem les navalles obertes és que estan a punt.

15min

Notes

No han de estar gaire temps al forn, ja que la navalla és un marisc que sol ser una mica dur de carnadura i si ens passem amb la cocció ens quedarien mol dures.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8439 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Mireia Ribas diu:
Hola,

Hem compartit la vostra recepta en una selecció de receptes de temporada amb les navalles com a protagonistes.

Si hi voleu fer un cop d'ull:
http://escuracassoles.wordpress.com/?p=646&preview=true

Gràcies per compartir-la!
Jordi Bosch Negre diu:
Gracies. Hi farè un cop de ull.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!