Navalles al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Unes quantes navalles
- Un raig d'oli d'oliva verge
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
2 racions
Utensilis
Una plata de forn.
Elaboració
Preparem una plata per anar al forn i posem les navalles amb la part que s'obren mirant cap a dalt.
Les mullem amb l'oli i les salpebrem al nostre gust.
Precalentem el forn a 180º i posem la plata dintre. No ha de estar gaire temps , només quan veiem les navalles obertes és que estan a punt.
15min
Notes
No han de estar gaire temps al forn, ja que la navalla és un marisc que sol ser una mica dur de carnadura i si ens passem amb la cocció ens quedarien mol dures.
Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10757 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.